Olen tehnyt kerran aiemmin tälläisen kerrosjuustokakun, silloin maku jäi melko vaisuksi, joten tällä kertaa todella panostin siihen, että saisin mustikan ja sitruunan maun enemmän esille. Kakku on tilaustyönä tehty. Muuntelin ohjetta mieleiseksi; tähän laitoin runsaasti mustikoita ja kermavaahdon sijaan halusin kokeilla yhteen kerrokseen vaniljavaahtoa. Siitä tuli kyllä todella hyvää!! Ilmakuplia valitettavasti näkyy pintakerroksessa kun en tajunnut niitä heti poistaa ennen hyytymistä. Lila mustikkakerros meinaa hieman kuultaa mangokerroksen läpi :/. Toivottavasti kuitenkin kakku maistuu ja kelpaa vieraille!

Pohja:

250g Digestive keksejä

80g margariinia

 

Täyte1:

sitruunan raastettu kuori + mehu

200g maustamaton tuorejuusto

2,5dl kermavaahtoa

2dl tomusokeria

1tl vaniljasokeria

3 liivatetta

 

Täyte2:

3dl survottuja mustikoita

2rkl mustikkamarmeladia

2,5dl vaniljavispiä

200g maustamaton tuorejuusto

2dl tomusokeria

1tl vaniljasokeria

3 liivatetta + tilkka vettä

 

Pinta:

3prk mangososetta

3 liivatetta + tilkka vettä

 

koristeet:

Pandan tummaa suklaata n. 8 palaa sulatettuna

ruusut sokerimassaa