Tein "pitkästä" aikaa juustokakkua :D. Tällä kertaa uutta oli mascarponen käyttö täytteessä tuorejuuston sijaan. Ja kappas kappas, se olikin huippuvalinta, jatkossa aina sitä täytteisiin!! Tämä juustokakku oli rakenteeltaan parasta, mitä olen syönyt. SAMETIN pehmeää ja ihana maku <3. Täytteeseen laitoin lisäksi purkin mansikkapyreetä, jota en ole ikinä kokeillut. Itse tehty mansikkasurvos olisi ehkä vielä maukkaampaa, mutta tämä on ainakin helpompi/nopeampi tehdä ja lähes yhtä hyvää :). Koristukset meni pieleen, sillä ei ollut valkosuklaata ja tummasuklaa ei tuohon passaa yhtään, muutenkin aika köykäsen näköinen. Maku onneksi kumoaa ulkonäön tässä tapauksessa. Nam!!
Pohja: 20cm irtopohjavuokaan
n.1pkt domino mustikkakeksejä
50g margariinia
Täyte:
200g mansikkapyree
2dl tomusokeria
1tl vaniljasokeria
250g mascarponea
3dl kermavaahtoa
5 liivatetta
Kiille:
2-3dl punaviinimarjamehua
3 liivatetta
Koristeet:
Tummaasuklaata, sokerihelmiä
Kommentit