Pitkästä aikaa halusin tehdä suklaista juustokakkua. Rakastan Marianne karkkeja yli kaiken, joten Marianne crush oli ehdoton valinta. Tummaa suklaata sattui kaapissa olemaan, joten sitä laitoin vähän sekaan. Kakkuun tuli liikaa liivatteita kokoon nähden; 5liivatetta ja 16cm vuoka. Mutta tämä siis epähuomiossa...makuun se ei vaikuta, koostumus ei vain ole niin moussemaista, kuin yleensä minun juustokakuissa, se on siis jämäkämpää. Mausta sen verran, että tummasuklaa puski mielestäni liikaa läpi, eikä antanut Marianne rouheelle sijaa. En itse ole niin tummansuklaan ystävä, joten minun makuuni liian "vahva" suklaanmaku. Ensi kerralla laitan joko valko- tai maitosuklaata... ja tietenkin Marianne crushia. Njam! Mutta siis suklaanystäviin tämä kakku iskee taatusti!

Pohja:

7 Digestive keksiä

40g margariinia

Täyte:

40g tummaasuklaata

100g maustamatonta tuorejuustoa

2dl tomusokeria

1dl Marianne crushia

1,5dl kermavaahtoa

5 liivatetta ----> laita 3 !!