Tein meille kotiin tämmöistä appelsiini-suklaajuustokakkua pieneen 16cm vuokaan ihan vain kokeeksi. Appelsiinikrokanttisuklaa on mun mielestä toosi hyvää, joten ajattelin tehdä tämmöisen kaksikerroksisen yhdistelmän sitten. Ja täytyy sanoa, että oli hyvää!!!! Nam! Muistimpa laittaa liivatteitakin vähemmän kuin viimeksi :) Eli koko kakkuun yhteensä 4.. ja se oli juuri sopiva, pysyi hyvin kasassa, rakenne oli kuitenkin ihanan moussemaista. Suosittelen kokeilemaan!!
pohja:
digestive keksejä 9kpl
50-60g margariinia
täyte1:
appelsiinin raastettu kuori
100g tuorejuustoa
1dl tomusokeria
2 liivatetta + appelsiinin mehu
1,5dl kermavaahtoa
täyte2:
100g maitosuklaata
100g tuorejuustoa
1dl tomusokeria
2 liivatetta + tilkka maitoa
1,5dl kermavaahtoa
Kommentit