Tein meille kotiin tämmöistä appelsiini-suklaajuustokakkua pieneen 16cm vuokaan ihan vain kokeeksi. Appelsiinikrokanttisuklaa on mun mielestä toosi hyvää, joten ajattelin tehdä tämmöisen kaksikerroksisen yhdistelmän sitten. Ja täytyy sanoa, että oli hyvää!!!! Nam! Muistimpa laittaa liivatteitakin vähemmän kuin viimeksi :) Eli koko kakkuun yhteensä 4.. ja se oli juuri sopiva, pysyi hyvin kasassa, rakenne oli kuitenkin ihanan moussemaista. Suosittelen kokeilemaan!!

pohja:

digestive keksejä 9kpl

50-60g margariinia

täyte1:

appelsiinin raastettu kuori

100g tuorejuustoa

1dl tomusokeria

2 liivatetta + appelsiinin mehu

1,5dl kermavaahtoa

täyte2:

100g maitosuklaata

100g tuorejuustoa

1dl tomusokeria

2 liivatetta + tilkka maitoa

1,5dl kermavaahtoa