Tässä nyt varsinainen ristiäiskakku, joka juuri lähti matkaan ja toivottavasti säilyy ehjänä perille saakka. Kermapursotukset olisi voinut toki tehdä kaksivärisenä, mutta tästä kakusta haluttiin suht simppeli, joten en viitsinyt ruveta värjäilemään. Vähän pelottaa, että kakusta tuli liian kostea.. no pitää kysäistä juhlaväeltä sitten jälkeenpäin. Täyte kuitenkin pitäisi olla maukasta! Mun suosikkia minttusuklaata.. njam!

Tossut laitoin tuohon niin, että juhlaväki saa itse päättää haluaako pitää ne kakussa vai ilman. Nooo.. ne olikin sitten jämähtänyt kiinni kaulintamassaan, joten siinä on ja pysyy. Itse kyllä tykkään, että ne sopivat kakkuun.

Pohja:

6 munan sokerikakkupohja

kostutettu vaniljasokeroidulla maidolla

 

Täyte: minttusuklaamousse

200g Maraboun minttukrokanttia

200g maustamatonta tuorejuustoa

2dl tomusokeria

1tl vaniljasokeria

2,5dl vispikermaa

2 liivatetta (maitoon sulatettuna)

 

päällinen:

kaulintamassaa, jonka alle voikreemiä hieman

2,5dl vispikermaa

200g rahkaa

0,5dl sokeria