Minua pyydettiin tekemään sydämen muotoinen 5hlö kakku 3-vuotishääpäivän kunniaksi. Täytteenä toiveesta suklaamousse vadelmien kera. Täytettä ja kakkupohjaa jäi sen verran yli, että tein myös minulle ja miehelleni jämistä minikakun. Ai että oli kyllä hyvää :P!! Uutuutena kokeilin tässä kakussa marenkivoikreemiä, jonka ohje on ahonlaita blogissa. Aivan unelma kreemi!! Tätä aion jatkossa käyttää AINA. Kreemin valmistus on hivenen työläämpää, koska sitä pitää vatkata hetki lieden päällä, mutta lopputulos on vaivan arvoista. Kreemi on kuin kermavaahtoa, levittyy niin helposti ja niin tasaisesti kakun pinnalle. Maku on melko mieto, joskin hieman voin makuinen, mutta senkin saa peittoon lisäämällä erilaisia aromeja. Itse laitoin vaniljaa. :) Nyt kaikki kakkuleipurit kokeilemaan!!

Kuten tarkkasilmäiset saattavat huomata, kakussa on pieni ilmakupru alalaidassa. Joskus minulla näitä tulee.. En tiedä onko vika silotuksessa vai missä, että jää sitten tuollainen. Ja sen kun huomaa vasta jääkaapissa. Mutta onneksi koristeilla saa paikattua jos tarpeen on :)

Kolme vuotta taivalta jo on...

Ja tässä tää minileivos, jonka koristeluun en todellakaan panostanut! :D