Sain pyynnön tehdä samanlaisen kukkalaatikkokakun kuin aiemmin blogissani ollut. Kakku tuli 25hlö:lle ja täytteenä oli toiveesta minttusuklaamousse. Reunapursotukset ovat vispikermaa ja joukossa hieman vaniljakreemijauhetta. Ihan mutkatta ei tämän kakun teko sujunut. Alkuun nimittäin sivelin kakun pinnan kermalla, laitoin pursotukset reunoihin ja kukat kauniisti päälle. Sitten huomasin että nehän alkavat sulaa! Luulin, että vain sokerimassasta tehdyt koristeet sulavat kerman päällä, mutta näköjään myös marsipaani ja kaulintamassa käyttäytyvät samalla tavalla. No äkkiä kukat pois kakun päältä ja reunapursotukset uusiksi. Tein sitten voikreemin, jonka maustoin piparmintulla ja laitoin sen kakun päälle ns. eristeeksi. Tällä kertaa auttoi ja kukat pysyivät kauniisti kakun päällä. Reunoihin piti jättää vähän väliä, etteivät ne pääse kosketuksiin kerman kanssa. Hmm... on kyllä ärsyttävää kun kermakakuissa saa olla niin varovainen jos haluaa koristeita laittaa. Onko kenelläkään mitään hyväksi koettua kikkaa tähän??!!! Kertokaa :)!!!

Toivottavasti kakku maistuu juhlaväelle, onnea vielä kerran!!!