Sain tehdä ristiäiskakut Niilo Oskarille. Toisen tuli on laktoositon ja mansikkamoussella, toisen tavallinen minttusuklaamoussella. Koristuksesta haluttii samanlainen kuin aiempi tekemäni ristiäiskakku tossuilla, lisäksi vain nimi kakun päälle. Muuten näiden kakkujen teko sujui mutkitta, mutta aamulla huomasin, että kerma oli hieman kostuttanut päällä olevaa kaulintamassaa, yritin enimmät pyyhkiä pois, mutta harmittaahan tuo. Onko tosiaankin niin, että kermakakut voi pursottaa vasta samana päivänä??? Vastatkaa ihmiset ja kertokaa kokemuksia? Mulla oli nimittäin niin kiire kakkuviikonloppu, että en mitenkään olisi voinut vasta hakupäivänä tehdä pursotuksia, joten pursotin edellisenä iltana. Ärsyttää kyllä kun olen aiemminkin huomannut, että kerma ja mikä tahansa massa, niin eivät ole kavereita keskenään. Murh! :) Mutta anyway, tässä lopputulos ja ihan kiva mun mielestä. Laktoosittomasta kakusta en ottanut kuvaa kun se on lähes samanlainen.

Onnea vielä Niilolle söpöstä nimestä!!