Teinpä eilen illalla pikasesti muffinsseja ryhmikseen vietäväksi. Tänään on nimittäin meidän 1,7v. Benjaminin viimeinen päivä hoidossa, joten pitihän hoitotätejä muistaa pienellä "lahjalla". En osannut päättää, minkä makuisia muffinsseja tekisin, joten tein sitten kahta eri makua. Toiset ovat valkosuklaa-mustikkamuffinsseja ja toiset Brownies tyylisiä minttusuklaa/tummasuklaamuffinsseja. Molemmat olivat yhtä hyviä, en osaa sanoa, kumpi veisi voiton. Useampi näitä onkin jo uponnut kurkusta alas x) 

Valkosuklaa-mustikkamuffinssit 12kpl

5dl vehnäjauhoja

2dl sokeria

2tl leivinjauhetta

½tl suolaa

1tl vaniljasokeria

2,5dl maitoa

1,5dl margariinia (vastaa n.150g)

2 munaa

2dl mustikoita

1dl valkosuklaata

 

Sekoita kuivat aineet keskenään. Sekoita maito, sulatettu voi ja kanamunat, lisää seos kuivien aineiden joukkoon. Lisää lopuksi mustikat ja rouhittu valkosuklaa. Pursota massa muffinssivuokiin ja paista uunin keskitasolla 200 asteessa 20minuuttia. 

 

Brownies muffinssit 12kpl

150g margariinia

2dl sokeria

2 munaa

4dl vehnäjauhoja

3tl vaniliinisokeria

1tl leivinjauhetta

1dl maitoa

n.120g maraboun minttukrokanttia

80g Fazerin tummaasuklaata

 

Vaahdota voi ja sokeri. Lisää munat yksitellen joukkoon. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet ja maito vuorotellen joukkoon ja lopuksi rouhitut suklaat. Pursota massa muffinssivuokiin ja paista uunin keskitasolla 200 asteessa 20-25 minuuttia riippuen, kuinka löysäksi haluat keskustan jäävän. Itse pidin 20minuuttia ja mielestäni näistä tuli erittäin herkullisia ja sopivan tahmeita. HUOM! Maku paranee ajan kanssa, nämä muffinssit ovat parhaimmillaan seuraavana päivänä kun mintun maku on kerennyt imeytyä. Mikäli haluat vielä voimakkaamman mintun maun, voit laittaa minttusuklaata enemmän ja tummaa suklaata vähemmän. Enjoy!!!