Vihdoinkin sain ne onnistumaan!!! tai no vihdoin ja vihdoin.. jo ekalla kerralla meni suht hyvin, pieniä halkeamia lukuunottamatta, mutta nyt tokalla kerralla niistä tuli jo macaronsien näköisiä :) väriä pitää vielä hioa.. halusin hennon vaaleanpunaisen, mutta uunissa väri muuttuikin hieman. ehkä voisi kokeilla kirkkaan pinkkiä seuraavan kerran. Täytteiksi laitoin minulle uutuus limecurdin ja vadelmamarmeladia. Ja on muuten hyvää tuo limecurd, pitää hyödyntää sitä jatkossakin, esimerkiksi kakkujen täytteeksi.

 

En tiedä, koska näitä oikeasti kuuluisi syödä (heti vai seuraavana päivänä) ja säilytetäänkö nämä jääkaapissa vai huoneenlämmössä ja kuinka kauan ylipäätään säilyvät hyvinä?? Fiksut kertokaa!! Ajattelin ristiäisiin nimittäin tehdä näitä.