Noniin, on tullut kyllä tehtyä kiitettävästi näitä banoffeen eri versioita. Vadoffeeta, manoffeeta ja viimeisimpänä mustoffeeta. Paras maultaan on varmaankin vadoffee. Tämäkin oli muuten todella hyvää, mutta mustikoita olisi saanut laittaa reilusti enemmän. Liian makeaksi jäi..  Tämän vien vanhemmilleni ja sisaruksilleni "tuhottavaksi" :D Ohjetta en viitsi laittaa, sillä se on sama kuin aiemmissakin. Kermavaahdon värjäsin punaisella pastavärillä, päälle ripottelin nonparelleja.

VINKKI!! Keksin muuten juustokakkuihin ja muihin irtopohjavuoassa tehtäviin leivonnaisiin hyvän konstin, jotta välttyy siirtelyltä. Laitoin suoraan kauniin kakunaluspaperin irtopohjavuoan pohjalle, ja näin ollen minun ei tarvinnut kuin laittaa kakku tarjoiluvadille. Monesti nostaessa kakun pohja saattaa halkeilla. Kannattaa kokeilla!! Tässä kuva..