Vaikka tämä ei olekaan mikään sisustusblogi, niin haluan silti jakaa teidän lukijoiden kanssa viimeisimmät sisustuslöytöni ja vähän muutakin. Olen nyt innostunut tuosta maalaisromantiikasta ja haluankin sillä sisustaa meidän makuuhuoneen. Olohuone on tällä hetkellä musta-oranssi, mutta mua on alkanut se oranssi jotenkin yököttää, joten siihenkin on tulossa muutoksia :). Tässä parit kuvat...

Tilasin tarravimmasta tuollaisen sisutustarran ja ihastuin siihen saman tien, näitä tulee varmasti myöhemmin lisää ympäri kämppää koristeeksi :P On vaan melko tyyriitä, kun jos vähänkään pidempi lause niin hintaa tulee helposti 40€.

Tuo lehtikori oli kunnon löytö Anttilasta. Niitä oli vain yksi kappale ja hintaa korille tuli 10€, joka ei edes ole pahan hintainen, kori on melko iso nimittäin. Avain lipasto on myös Anttilasta, se taisi olla 7€.  Lampaantaljan sain vihdoin ja viimein metsästettyä huutonetistä 15€:lla ja täysin uutena. Sen paikkaa voi vaihdella ympäri huonetta, lattialle, tuolin päälle, sängyn päälle tai näinkin lipaston päälle.

lähempää...

Tämän löysin Prisman ylähyllyltä pölyttymästä. Purkissa on kaunokirjoitusta ja paikka tuikulle. Itse laitoin sisälle vielä koristekiviä ja alla on Pentikiltä ostettu somiste. Hintaa tälle lasipurnukalle tuli 3,50€ !

Lahjaksi saatu Pentikin tuikkulyhty. Roikkuva "timantti" tekee seinään ihanat kuviot kun siinä polttaa tuikkua :)

Jyskistä olen jo varmaan ainakin vuoden ajan aikonut tämän asemakellon ostaa, mutta aina kun se on ollut tarjouksessa, niin oon missannut sen. Nyt sitten sattumalta olin Jyskissä kun tämän sai vain 10€:lla. Ei paha..

Tässä olkkarin kirjahyllystä, koristehiekan sain tiimarista 0,20€ :D ja tuon kynttiläjalan sain Prismasta 5€:lla.

Olkkariin tulossa uudeksi sisustusväriksi musta-hopea :)

Lisäyksenä uusia löytöjä:

Tämä lähti Ikeasta mukaan 15€. Vähän harmittaa kun kävin eilen Prismassa ja siellä oli samanlainen, mutta hieman pienempi ja siinä luki Dog food vain yhdellä puolella. Se olisi hyvin myös sopinut roskakoriksi ja maksoi vain poistotuotteena 5€ !!!

Kävin Tiimarissa ja siellä oli vaikka mitä tuotteita puoleen hintaan tai monet olivat euron kappale! Haaveissa olis ostaa suht iso hurrikaani (eli semmoinen lasikulho) ja puoleen hintaan olis saanut Tiimarista semmoisen jos oli joku kuponki. No eihän mulla semmoista ollut, niin en raaskinut sitten ostaa. Mutta tämän löydön kuitenkin sain sieltä hamstrattua itselleni -peili ja paikka neljälle valokuvalle- . Aivan unelma! Alkuperäinen väri oli ruskea, mutta maalasin sen tahalleen hieman suttuisesti valkoiseksi. Hintaa oli 6€. Katsoin, että onko tuossa virhe.. ja äkkiä kainaloon ja kassalle ennen kuin kukaan muu ehtii sitä huomata :D