Piristyin tästä auringonpaisteesta niin paljon, että päätin räpsiä muutamia kuvia vähän sieltä sun täältä :) Tänään onkin aivan ihana ilma ulkona!!!  Melkeinpä t-paidalla tarkenisi. Ihanaa kun tulee kesä. Sitä odotellessa....

makuuhuone, joka ei ole muuttunut juuri yhtään..uudet pussilakanat on jo pitkään ollut hakusessa.

Fionan hylly (Pentikin pupu, ristiäslahjaksi saatu kuva-albumi ja säästöpossu, enkelikoriste äidiltäni, sisustusnettiliikkeestä tilatut puukirjaimet)

fionan kehto <3 rakastan kaikkia Pentikin tuotteita, tuo nalletyyny on sieltä, eikä edes mielestäni ollut pahanhintainen. Lexingtonin "tyyny" on oikeasti pyyhepussi, joka tuli mukana kun tilasin vauvapyyhkeen, mutta se passasi mitoiltaan juuri Fionan tyynyliinaksi. Rakastan muutenki kaikkia Lexingtonin tekstiilejä, ainut vaan että ne on niin kalliita että pitää vähitellen keräillä tai pyytää lahjaksi. :) 

lehtinurkkaus

ai miten niin tykkään tulppaaneista? :) 

Macaronseja hulluilta päiviltä. En ole ikinä maistanut muuta kuin itse tekemiäni macaronseja, joten pitihän se testata miltä ne nyt sitten maistuvat Stockammin herkusta ostettuina! Ja ei kyllä kummosia olleet. En ymmärrä mistä noin kova hinta, melko mautonta mössöä nämä olivat. Siis ihan syötäviä kyllä, mutta en ostaisi uudestaan!! Eli oikeastaan aivan saman makuisia kuin aiemmin tekemäni, joiden kohdalla epäilin että tekijässä on vain vikaa.. mutta ilmeisesti ei vain ole mun juttu :)  Kauniita ovat, sitä en kiellä!!!

 

Hullaantuiko kukaan muu hulluista päivistä? Itse kävin ihan vain pari juttua sieltä hakemassa, sillä tänä vuonna ei kyllä ollut mitään must saada -tuotetta. Mutta eipä sitä aina tarviikkaan olla. Lihoja kyllä kävin ostamassa pakkaseen ihan urakalla ja vähän suklaatakin ;)

 

Oikein ihanaa kevätpäivää rakkaille lukijoille!!!