Tämä on ensimmäinen tekemäni ristiäiskakku. Koriste on tehty marsipaanista ja päällinen on sokerimassaa. Jotenkin tuo marsipaani kostuu mielestäni helpommin jääkaapissa ja myös käsillä muovattaessa. Siksi se kiiltää ja näyttää tahmealta kuvassa. Halusin kokeilla nimikirjain-noppia. Ei ehkä niin hienoja, mitä olen muissa blogeissa nähnyt, mutta menettelee. Täytteenä oli tällä kertaa mustikkamousse. Kakku oli ihan hyvää mielestäni. Ehkä hivenen voimakkaampi maku olisi saanut olla. En tiedä, olisiko siihen pitänyt lisätä esimerkiksi mustikkahilloa pohjalle...

Mustikkamousse:

200g/maun mukaan mustikoita

200g rahkaa

2,5dl kermavaahtoa

1dl/maun mukaan sokeria

4 liivatelehteä

tilkka mustikkamehua

(mustikkahilloa)