Kakkuun toivottiin muumeja ja linna. Tytölle kun kakku tuli niin tottakai sen piti olla vaaleanpunainen ;). Torniin olisin halunnut vielä tötterökaton, mutta en löytänyt prismasta jäätelötuuttivohveleita, jonka päälle olisin laittanut sokerimassan, joten avotornilla mennään. Tätä oli kyl kiva tehdä.. ja tosiaan tornin kattoa lukuunottamatta oon tyytyväinen. Täytteeksi toiveesta minttusuklaamousse vadelmien kera. Ja sopii muuten hyvin yhteen, täytettä jäi yli niin tein siitä moussevadelma-annoksen itselleni. Nams!! 

 

Pikkumyy portinvartijana x)

 

ps. pahoittelen kuvien laatua.. en ole ensinnäkään hyvä kuvaaja ja toiseksi meillä on surkea digipokkari, jonka asetuksetkin ovat varmaan päin prinkkalaa. Jos kakussa on vähänkään valkoista niin se kuva heijastaa ihan kunnolla :( ehkä joskus sais vielä jonkun oikeesti hyvän kameran ja ihmisen joka opettais sen käyttöä :D 

 

Nonni! Tämä perfektionisti kun ei ole koskaan tyytyväinen niin päätin nyt sitten tehdä sen himskatin katon tuohon torniin. Eihän sitä ihmisellä muutakaan tekemistä ole tähän aikaan yöstä ;) eihän? Nyt oon kuiteski tyytyväinen. Tässä uudet kuvat, sanokaas kumpi teidän mielestä parempi? Torni ilman kattoa vai katolla?