20.01.2011 - 16:25

Sain Minnalta tämän 7 faktan tunnustuksen, kiitos Minna :) Ilahduin kovasti!

Tämän tunnustuksen henkeen kuuluu kertoa itsestään 7 faktaa.

Lisäksi tunnustus tulee antaa 15 blogille eteenpäin ja käydä heille ilmoittamassa asiasta.

Jahas, mistäs sitä aloittaisikaan....

1. Talostamme löytyy ihana aviomies, pieni 7kk ikäinen poikamme sekä yksi totaalinen siivousfriikki..siis minä :D

2. Innostuin leipomisesta vasta reilu vuosi sitten. Liekkö raskaushormoneilla vaikutusta asiaan :). Aiemmin olin leiponut vain mokkapaloja... nyt luonnistuu niin fantsiakakut, piirakat, pullat kuin leivätkin :)

3. Uusin innostukseni on virkkaus. Harjoittelin ahkerasti pari päivää perusasioita netistä, siten ryhdyin tuumasta toimeen ja päiväpeittoa pienokaiselle väsäämään. Ilmoittauduin siinä samalla kansanopiston virkkauskurssille ;) Hirveä hinku kehittää omia kädentaitoja, vaikka en eläessäni ole ollut käsityöihminen..

4. Meillä ei ole IKINÄ sotkuista.... tää on pakkomielle, tiedän.

5. Haaveilen omakotitalosta.. muutaman vuoden vielä jos malttais...

6. Psykiatriseksi sairaanhoitajaksi ollaan opiskelemassa, psykologiksi halusin alunperin, oma kakkupulju olisi unelma.. tiedä enää mihin tässä ryhtyä :D

7. Haluaisin tehdä kaikkea erilaista, kehittää itseäni, käydä ystävien kanssa uusissa harrastuksissa, tehdä joskus jotain ihan pöljää.. mutta harvemmin sitä osaa irrottautua arjesta ja repästä oikein kunnolla ;)

 

Ja sitten niitä blogeja... hmmm..

1.Yksi suosikeistani on  Mansikkamäki, jonka blogissa käyn lähes päivittäin ihastelemassa uusia tuotoksia. Häntä parempaa fantasiakeksien tekijää saa hakea!

2. Rouva V on kyl yks ihan hullun hyvä leipuri.. ja hänelläkään ei alan koulutusta :)

3. Kakkuhelmen blogiin utustuin reilu kaksi vuotta sitten kun tilasin häneltä kakun, nyt ei tarvitse enää tilailla, mutta ihastelen edelleen.. varsinkin niitä ruusuja <3

4. Sisustamista rakastavana ihmisenä Villa Harmonia on aivan ykkönen, niin kaunista niin koristeellista..maalaisromantiikkaa :)

5. No sitten tietenkin meidän kaikkien tuntema Kinuskikissa, sieltä olen saanut paljon käytännön vinkkejä kuvilla kerrottuna.

ähh... ei näitä jaksa, hyviä blogeja on miljoonia!! No tässä oli mun suosikit.... :)