Sain vihdoin tehtyä tuolle masu-asukille päiväpeiton. Minulla kun yleensä jää kaikki puolitiehen, niin nyt täytyy sanoa, että oon lähes ylpeä ittestäni... etenkin kun en ole mikään käsityöihminen, en osaa neuloa, enkä juuri virkata taikka ommella.. Niin sain silti tämmöisen aikaiseksi.. Isoäidinneliöistä koottu säpöstys :).  

Sitten vähän jouluisampia kuvia... tässä meidän rumaakin rumempi joulukalenteri.. valitettavasti en kerennyt saada valmiiksi omatekoista joulukalenteria.. ehkä ensi vuonna sitten.. joten turvauduin nyt viime vuotiseen. Ja mä en tästä kyllä tykkää jotensakkaa yhtään, mutta parempi se on kun ei mitään..

Sottapytty syömässä :).. Tuon tähden sai 8€:lla Clas Ohlsonilta ja se on kyl tosi kiva, luonnossa vielä nätimpi kuin kuvassa...

Alkuun ajattelin hankkia oikean joulukuusen tänne meidän kämpälle, sillä vietetään tämä joulu suosiolla etelässä.. laskettuun aikaan kun ei ole enää pitkälti.. Mutta sitten olisi pitänyt hankkia kuusenalusmatto, kuusenjalka ja se kuusikin roudata kaupasta kotio. Niin päätin mennä siitä mistä aita on matalin ja hain varastosta meidän tekokuusen :) Koristeet on meillä tänä vuonna hopeita. Ja siis vanhempien luona on tietenkin oikea kuusi sitten, että pääsee sinne sitä kuusentuoksua nuuhkimaan :) Valotkin tuossa meidän kuusessa on mutta kuva ei päästä niitä oikeuksiinsa.

Kynttilänvalon äärellä on mukava istua, juoda glögiä, syödä pipareita ja askarrella vaikkapa joulukortteja <3

 

Hyvää Joulua rakkaat lukijat !!!!!