Äitini pyysi minua tekemään kakun heidän naisteniltaansa. Sain täysin vapaat kädet, mutta kakku sai mielellään olla rento ja hauska. Mietin ensin naista kylpyammeessa, mutta toteutuksen suhteen en olisi osannut kylpyammetta tehdä, joten sain idean paljusta, jossa olisi kaikki kolme naista. Muuten olen tyytyväinen toteutukseen, mutta ihmishahmoja en osaa tehdä en sitten millään. Kakkuun oli kuitenkin ne pakko laittaa muuten se olisi ollut melko vaisu. Mutta tämmöinen tällä kertaa. Laitan kuvia hieman tekovaiheista.. Lopussa unohdin ottaa kuvia, joten jää vähän kesken.

Tässä tuorejuusto, caipirinhaseos, tomusokeri ja suklaarouhe.

Lisää joukkoon muutama liivate halutessa, sen jälkeen sekoita kerma joukkoon varovasti.

Paista tavallinen sokerikakkupohja 175C noin. 30 minuuttia (HUOM! 16cm vuoka)

Leikkaa kakkupohja kolmeen osaan

Kostuta alin kerros ja lisää täytettä reilusti päälle, ei haittaa vaikka valuu reunojen yli. Lisää toinen kerros päälle ja kostuta taas, sitten täyte. Ja lopuksi viimeinen pala. Laita takaisin irtopohjavuokaan ja jääkaappiin jähmettymään.

Siisti reunat ja valmista voikreemi. Tähän voikreemiin olen lisännyt kaakaojauhoja. Laitan kreemin pursotuspussiin, jossa on ruusutylla. Pursotan alhaalta ylöspäin kakun ympäri kauttaaltaan. Lopuksi myös kakun päälle kreemin.

Tasoita reunat raapalla tms. vastaavalla. Siisti alusta sen jälkeen.

Valmis ja eikun koristelemaan!! (Huom, en ole edes hakenut täysin sileää lopputulosta, sillä tässä kakussa sillä ei ole niin väliä. Riippuu niin paljon kakusta, kuinka siisti lopputulos tulee olla.

Ja tämmöinen kakku syntyi.

Juttutuokio meneillään.

Shampoo, kirjoja, pyyhettä ja mitä vielä...

 

Pohja: 2 munan sokerikakkupohja kostutettu sekamehulla

Täyte:

100g maustamatonta tuorejuustoa

2dl tomusokeria

1tl vaniljasokeria

2dl kermavaahtoa

2 liivatetta + tilkka mehua

½pss Caipirinha drink mix sekoitusta

4 palaa taloussuklaata