Olen tehnyt kerran aiemmin tälläisen kerrosjuustokakun, silloin maku jäi melko vaisuksi, joten tällä kertaa todella panostin siihen, että saisin mustikan ja sitruunan maun enemmän esille. Kakku on tilaustyönä tehty. Muuntelin ohjetta mieleiseksi; tähän laitoin runsaasti mustikoita ja kermavaahdon sijaan halusin kokeilla yhteen kerrokseen vaniljavaahtoa. Siitä tuli kyllä todella hyvää!! Ilmakuplia valitettavasti näkyy pintakerroksessa kun en tajunnut niitä heti poistaa ennen hyytymistä. Lila mustikkakerros meinaa hieman kuultaa mangokerroksen läpi :/. Toivottavasti kuitenkin kakku maistuu ja kelpaa vieraille!
Pohja:
250g Digestive keksejä
80g margariinia
Täyte1:
sitruunan raastettu kuori + mehu
200g maustamaton tuorejuusto
2,5dl kermavaahtoa
2dl tomusokeria
1tl vaniljasokeria
3 liivatetta
Täyte2:
3dl survottuja mustikoita
2rkl mustikkamarmeladia
2,5dl vaniljavispiä
200g maustamaton tuorejuusto
2dl tomusokeria
1tl vaniljasokeria
3 liivatetta + tilkka vettä
Pinta:
3prk mangososetta
3 liivatetta + tilkka vettä
koristeet:
Pandan tummaa suklaata n. 8 palaa sulatettuna
ruusut sokerimassaa
Kommentit