Innostuin kuvaamaan vähän meidän opiskelijaboxia..mitä siinä nyt onkaan kuvattavaa.. Ihan hyvä täällä on toistaiseksi ollut asua, rauhallinen kerrostalo, ei häiriköiviä naapureita, tilaa meidän perheelle (kolmio 66m2), koulu, Tikkurilan juna-asema ja kaupat ihan kävelymatkan päässä. Eli en valita vaikkei tämä muuten mikään lopullinen asumisratkaisu olekaan. Kunhan saadaan molemmat opiskelut finiitto niin kyllä se omakotitalo saa sitten joskus luvan valmistua :) !!! 

 

Nämä pari ensimmäistä kuvaa ovat olkkarin kirjahyllystä.. Näin jossain blogissa noita vaahtokarkkeja lasipurkissa ja ihastuin ideaan, luonnossa näyttää vielä paremmalta, mutta meikäläisen surkealla digikameralla kun ei parempia kuvia saa :( Kyllä mä sen järkkärin vielä joskus hommaan.. 

Valokuva albumeja pitäisi saada lisää, mutta ongelmana on ettei noita vastaavia enää myydä.. inhoan yli kaiken sitä, jos joka albumi on eriparia. Pitänee hankkia jotain uutta sarjaa monta kappaletta kerralla.

Kävin ikeassa shoppailemassa muutamia tekokukkia ja mielestäni tästä hurrikaani,hiekka,kynttilä,orkidea-yhdistelmästä tuli aikas kiva :)!

Siinä on toinen uusista sohvistamme. Saatiin jyskistä 525€:lla kahden ja kolmen istuttavat sohvat. En ole toistaiseksi katunut, nämä nimittäin voittaa sen edellisen nahkasohvamme mukavuudellaan mennen tullen. Taustalla oleva jalkalamppu on Ellokselta tilattu, tykästyin kovasti siihen ja kun sai käyttää 50% alennuksen mihin vain, niin tämä tarttui ostoskoriin.

Tämän pöytäryhmän tilasin viime keväänä vekenkalusteesta. Pöydän saa jatkettua 6 hengen pöydäksi. Ainut että pitäisi vielä pari lisätuolia hommata...

Siinä Benjaminin huonetta.. Tykästyin noihin verhoihin niin paljon, että tein sitten kangastaulutkin niistä. Joku iso lelukori olisi kyllä kiva noiden kahden pienemmän sijaan, mutta vielä en ole raaskinut investoida.. Muutenkin kun tuo lelujen määrä kasvaa kiihtyvää vauhtia niin tiedä minkä rekkalavan joutuu hankkimaan niitä varten :D

Tämän apinalakanan kun ensimmäistä kertaa näin, niin se oli pakko saada! Ainut, että monessa paikkassa oli vain normikokoja, ei pinnasänkyyn sopivia. Hobbyhall kuitenkin pelasti päiväni :)

Ikeasta ostettu tosi kiva ja käytännöllinen lipasto. Oon hirveän huono sommittelemaan tavaroita jus niinku tässä huomaa.. en oikein tiedä, mitä tuohon päälle laittaisi, mutta nämä tavarat siinä on aikaslailla koko ajan ollut.. 

Makuuhuone näyttää edelleen tältä. Tilasin h&m:sta pari vaaleanpunaista hörhelötyynynpäällistä. Huomenna pääsemme poraamaan uutta hyllyä tuohon seinään johon sitten laitan kaikkea kivaa vaaleanpunaista ja varmaan kastemekon tms. roikkumaan ja valkoinen kehto tulee hyllyn alle. 

Tän Pentikin pallolampunjalan kävin ostamassa hulluilta päiviltä. Oon sitä jo niin kauan himoinnut ja nyt sit koitti tilaisuus. Deko ja Divaani ovat mun suosikit sisustuslehdissä. Suosittelen!

Tässä meidän "isukin" työpiste. Halusi välttämättä saada uuden pöytäkoneen ja minä johtofriikkinä vaadin, että kaikki johdot on saatava piiloon. Noh, hän tilasi sitten langattoman hiiren, langattoman näppiksen, näyttöön kiinnitettävän kaiuttimen ja loput johdot onkin sitten pöydän alla ;) Minä sain sitten tämän kannettavan omakseni.

Tässä vielä lähempää. Tilasin ifolorilta äskettäin tuon hiirimaton Benjaminin kuvalla, ei ollut edes pahan hintainen! Tuohon lasipurkkiin heitin yhden teko-orkidean koristeeksi.. kuvassa näyttää vaan hassulta, eikä kukat erotu niin hyvin värinsä vuoksi, mutta luonnossa parempi ;) 

 

Sellaista tällä kertaa kakkuilun sijaan :). En nyt ihan joka nurkasta viitsinyt kuvia räpsiä, mutta tässä kai ne tärkeimmät... Mun lempipaikka meidän kämpässä on aikalailla tuo keittiö.. ylläri pylläri..