Eihän tästä mikään sisustusblogi pitänyt tulla! Pakko silti laittaa muutama uusi hankinta tännekin. Olen uusinut nyt olkkarin sisustusta ja makkariinkin sain hommattua ihanan kattolampun. Tilauksessa on uusi ruokailuryhmä. Sitä odotellessa ;) Kaikki tuotteet ovat olleet aikalailla alennustuotteita, joten halvalla on päästy.

Tässä liljakimppu, jonka sai Stockan hulluilta päiviltä vain 4,50€

Voiko kauniimpaa kukkaa ollakaan? Kuka muu teistä pitää liljoista? Tätä käytin hääkimpussanikin.

Ellokselta oli pakko tilata tämä lattialamppu, kun sain käyttööni -50% alennuksen. Hintaa lampulle jäi enää 40€. Mielestäni tämä sopii todella hyvin olkkarin uuteen sisustukseen, joka on siis musta-hopea. Rehellisiä mielipiteitä tästä lampusta otetaan vastaan? :)

Oli pakko ostaa uusia sohvatyynyjä Jyskistä. Maksoi 7,50€/kpl. Kaupan valaistuksessa nämä näyttivät ihan harmailta, mutta kotivalaistuksessa huomasin, että ne onkin hieman luumuun vivahtavia. (kuva tekee niistä enemmän luumun värisiä kuin ovat, oikeasti ei ole tuon värisiä!). Mutta tykkään silti!

Nämä tyynyt löysin sattumalta Prisman tarjouslaatikosta 4€/kpl, ei paha ;)

Tiimarista löysin nämä kynttilänjalat 1€/kpl. Ne ovat olohuoneen kirjahyllyä koristamassa, käyvät yksiin uuden lattialampunkin kanssa.

Sokokselta sain -70% alennuksella tämän ihanan hurrikaanin. Hinnaksi jäi vaan n. 5€ muistaakseni.

Ja tässä sokokselta osatamani kattolamppu makuuhuoneeseen. Tämän sain -15% alennuksella, eli 42€! Tämä on varmaankin paras tekemäni löytö tähän mennessä <3<3<3

Tämän tyylisiä tuoleja tilasin neljä kappaletta netistä www.vekenkaluste.fi

Ja tämän tapaisen ruokapöydän. Pöydän saa vedettyä pidemmäksi, jolloin se soveltuu 6:lle hengelle. Tämä myös vekenkalusteesta.